Mark Ruffalo chce natočit World War Hulk. A jak by vypadal Taron Egerton jako Wolverine

 


Komiksové střípky.

Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička odhaluje čím dál víc zajímavých věcí týkajících se Hulka (Mark Ruffalo) a navíc by se v příštím roce měla vrátit Marvelu práva na tuhle postavu, takže by mohla točit sólové filmy bez dohledu Universal Pictures, se kterými dosud musel spolupracovat.

Někteří věří (nebo doufají), že by díky návratu práv mohl vzniknout film na motivy komiksové zápletky World War Hulk (což podle nich naznačuje i seriál She-Hulk), kdy se Hulk vrátil z vyhnanství na planetě Sakaar, aby se pomstil těm, kteří ho vystrnadili do vesmíru. A šel by do toho i Mark Ruffalo:

"Je tu určitá etapa, kdy nevíme, co se s ním dělo a najednou je z něj profesor a není dál Bannerem poté, co se pro změnu nemohl stát Hulkem. Líbí se mi, jak jsme se začali zaměřovat na tento svět, ale myslím si, že jde v podstatě o samostatných příběh, který by mohl být o těchto [pěti] letech odvyprávěn. Jak došlo k tomu, že jsme se od Bannera, který se nemohl stát Hulkem dostali k tomu, že jde o plně integrovanou verzi?... Myslím si, že je toho spousta, čemu se věnovat."

Málokdo by asi protestoval proti hrané verzi World War Hulk, tak se snad v dohledné budoucnosti dočkáme. 

Pokud jde o návrat Wolverina, tam jsou lidé už mnohem opatrnější, samozřejmě se bojí, že nikdo nebude schopen nahradit Hugha Jackmana a ano, bude to těžké, ale pokud má někdo šanci stát se jeho důstojným nástupcem, je to určitě Taron Egerton (kterého "schválil" sám Hugh). Ten se zatím oficiálně Wolverinem nestal, ale to nebrání fandům v tom, aby vytvářeli kresby a malby, které ho jako oblíbeného mutanta ukazují. Tady je další fanart.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat