Madame Web: Seznam postav z filmu nabídne pár překvapení. Například někoho, kdo bude čekat dítě se Spider-Manem


 Koho uvidíme?

Tak trochu překvapivě dostane vlastní sólovku postava jménem Madame Web, což je v komiksu mutantka s jasnovideckými a telepatickými schopnostmi, která často pomáhá Spider-Manovi. Jedná se o důležitou, ale obvykle vedlejší postavu, přesto Sony dospělo k názoru, že si zaslouží vlastní film. 

Ovšem, pokud jde o to, které další postavy v něm uvidíme, v tomto případě bylo delší dobou takzvané ticho po pěšině. Nyní se ale objevily informace, koho vlastně uvidíme.

Jak víme, titulní roli ztvární Dakota Johson, ale překvapivě nepůjde o druhou Madame Web, což je v komiksu Julia Carpenter alias Spider-Woman, které před smrtí předala své schopnosti původní Madame Web Cassandra Webb. Dakota si podle všeho zahraje právě Cassandru. Ve filmu ale uvidíme v menší roli i Julii, ztvární ji Sydney Sweeney.

Není ale jasné, jestli navlékne kostým Spider-Woman, ovšem, aby to bylo ještě komplikovanější, dočkáme se i postavy jménem Martha Franklin, což je neteř J. Jonaha Jamese, tedy velkého odpůrce Spider-Mana a šéfa novin The Daily Bugle. Martha je mimochodem další nositelkou přezdívky Spider-Woman. Postavu si zahraje Celeste O’Connor.

Máte stále málo "Spider" postav? Tak si přidejte ještě Anyu Corazon, což je v komiksu Spider-Girl. Ve filmové podobě ji ztvární herečka Isabela Merced.

Určitou dobu se věřilo, že Adam Scott bude mít na starost některou z alternativních verzí Spider-Mana, ale ne, měl by si zahrát strýčka Bena. Objeví se také Mary Parker v podání Emmy Roberts a pozor, bude těhotná s Peterem Parkerem. 

Spekulovalo se, že Madame Web bude spíše týmovkou, než klasickou sólovkou a zdá se, že tomu tak opravdu bude. Doufejme ale, že dostanou postavy prostor a nebudou se objevovat jen proto, aby potěšily komiksové fanoušky. 

Premiéra filmu je naplánována na 5. 10. 2023

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat