Aquaman 2 bude vtipnější. Co si Jason Momoa myslí o účasti v propadáku Barbar Conan. A představitelka zrušené Batgirl se může vrátit


 Komiksové střípky.

Už první Aquaman (2018) se nebál humorných momentů, ale jak se zdá, druhý díl nazvaný Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 16. 3. 2023) v tomto ohledu ještě šlápne na plny. Představitel titulní role Jason Momoa se totiž nechal slyšet, že pokračování bude výrazně vtipnější. Tak uvidíme, jestli to filmu prospěje. 

Jason se kromě toho vyjádřil k finančně neúspěšnému filmu Barbar Conan (2011), ve kterém si zahrál hlavní postavu. A byť projekt nebyl úplně špatný, byl nevyhnutelně srovnáván s kultovním filmem s Arnoldem Schwarzeneggerem a někteří nemohli nové verzi přijít na chuť. Co k tomu dodal Jason?

"Byl jsem součástí spousty věcí, které se fakt nepovedly a filmů, které se vymykly z rukou. [Barbar] Conan byl jednou z nich. Byla to jedna z nejlepších zkušeností, které jsem měl a pak to [někdo] převzal a stala se z toho hromada sraček."

Herec tak odkazuje na klasický problém, kdy do natáčení až příliš "kecá" někdo z pracovníků studia a filmaři nemají kreativní volnost. 

Batgirl se možná vrátí

Nedávno se objevila nečekaná zpráva, přestože byla komiksovka Batgirl téměř hotova a nacházela se v postprodukci, Warner Bros. Discovery se rozhodl ji zrušit a nenabídnout ji ani v kinech, ani na streamovací službě HBO Max. 

Ovšem, je tu možnost, že se představitelka hlavní role Leslie Grace vrátí v budoucích DC projektech. Šéfové studia se prý snaží najít způsob, jak zakomponovat její Batgirl do následujících filmů. Snad to vyjde.

Zdroj: GQ, Variety, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat