Trailery na znovuzrozený Jeepers Creepers a závěrečný díl trilogie Halloween

 


Trailerové střípky.

V roce 2018 byla oživena kultovní hororová série Halloween a šlo o restart povedený. Další díl už tak pozitivně přijat nebyl, ale přesto se jednalo o finanční úspěch. A letos se dočkáme třetího a závěrečného dílu novodobé trilogie, kdy film ponese název Halloween Ends (premiéra 13. 10. 2022).

Asi vás nepřekvapí, že půjde o finální měření sil mezi dvěma hlavními postavami, tedy Mikem Myersem (James Jude Courtney) a Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a zdá se, že to bude střet intenzivní a samozřejmě i krvavý. 

 

Letos (19. 9. 2022, ovšem česká premiéra zatím stanovena nebyla) dojde k oživení další hororové značky a to Jeepers Creepers. Ta má zatím tři díly a jak bylo naznačeno, vzniká čtvrtý. Ten ponese název Jeepers Creepers: Reborn a mělo by jít také o začátek nové trilogie. Samozřejmě bude záležet na ekonomickém úspěchu a upřímně řečeno po zhlédnutí nového traileru těžko odhadovat, zda projekt zaboduje. Působí to jako standardní slasher a upoutávka servíruje jedno hororové klišé za druhým. Může to dopadnout dobře, ale aktuálně to působí jako běžný pásový produkt, který pobaví, ale zřejmě nenadchne.

 

Zdroj: MGM (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat