Sam Wilson je Kapitánem Amerikou, vzkázal znovu Chris Evans. A proč Marvel

Komiksové střípky.

Novým Kapitánem Amerikou je Sam Wilson (Anthony Mackie), ale samozřejmě se často spekuluje o tom, zda by se mohl vrátit Chris Evans, který byl původním vlastníkem legendárního štítu. 

Herec se nechal v minulosti slyšet, že je a návratem opatrný, protože je mu role velmi drahá a muselo by to opravdu dávat smysl a neopomněl dodat, že novým Kapitánem je Sam Wilson. 

A to samé vzkázal v reakci na nový článek serveru THR, který řeší to, zda by se mohl Chris v roli znovu objevit. K tomu Evans dodal jen: "Sam Wilson je Kapitán Amerika."

Ať už jste s tím spokojeni, nebo ne, i v komiksu se ze Sama stal Kapitán Amerika a Chris ztvárňoval tuhle postavu dlouhé roky a to skvěle, takže si zaslouží se posunout ve své kariéře jiným směrem a je úctyhodné, že nemá problém s tím, vzdát se ikonické role v tom nejlepším.

Ovšem, zatímco první vlna marvelovských herců často uzavírala dlouhodobé smlouvy, v posledních letech se situace změnila. Marvel už nesází na to, aby si herce zavázal na několik let, ale vyjednává se o každém projektu zvlášť. Což má své výhody, ale pro společnost i nevýhody. Proč se k tomu tedy Marvel uchýlil? Na to odpověděl kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Záleží to projekt od projektu, obsazení od obsazení. To, o co nám skutečně jde, aby se lidé přidali a byli nadšení, že jsou součástí toho universa a nadšení z příležitosti dělat více věcí místo toho, aby byli svázáni smluvními povinnostmi."

Aniž by člověk znal detaily, tak na první pohled asi působí lépe smluvně si zavázat herce na delší dobu s tím, že je jasné, jaký bude jeho plat, ale Marvel očividně chce, aby byli jeho herci spokojeni a měli otevřené dveře i pro jiné projekty, což je od něj hezké.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat