Doctor Strange 2: Ve filmu mohl být otec Scarlet Witch Magneto


 I to byl jeden z nápadů.

V souvislosti s Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) byla zvažována hromada nápadů a to s ohledem na to, že v případě Multivesmíru si tvůrci mohli dovolit skoro cokoliv. A tak se přemýšlelo i o tom, že se vysvětlí existence mutantů a objeví se Magneto, což je v komiksu otec Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Prozradil to producent Richie Palmer, který ale vysvětlil i to, proč k tomu nedošlo: 

"Nejsem si jistý, nakolik vážně se o tom diskutovalo, Waldron (Michael Waldron, spoluscenárista druhého Doctor Strange, pozn. redakce) měl plnou hlavu šílených nápadů, takže nebudu tvrdit, že se o těchto věcech nemluvilo, ale myslím, že když dojde na Magneta a vysvětlování mutantů, prostě si myslím, že přítomnost Illuminátů ve filmu mluví sama za sebe. Myslím si, že když je máte... Domnívám se, že je to v jejich případě jasné. Pokud bychom se do ponořili hlouběji a snažili se vysvětlit jednotlivé věci, mohlo by to zkazit zážitek."

Jinak řečeno, existence a role Illuminátů bylo možné vysvětlit rychle, ale pokud by došlo na mutanty a Magneta, mohlo to být komplikovanější a tak se tento nápad nedočkal realizace. Ovšem, je jasné, že mutanti začnou v Marvelovském filmovém universu sehrávat větší a větší roli. Jen není jasné, kdy to odstartuje. 

Zdroj: Empire Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat