Plakát ukazuje vzhled Kanga. A jaký je vlastně rozdíl mezi ním a Thanosem?

 


To prozradil Kevin Feige. 

Každá sága Marvelovského filmového universa potřebuje velkého padoucha. Infinity sága měla Thanose (Josh Brolin), nově pojmenovaná Multiverse sága bude mít Kanga (Jonathan Majors). Jeho varianta se nám představila už v seriálu Loki, ale Kang jako takový zatím k vidění nebyl. 

SOUVISEJÍCÍ: NA COMIC-CONU BYLY ODHALENY DALŠÍ DVA DÍLY AVENGERS

Zatím to vypadá, že k jeho oficiálnímu představení dojde v Ant-Man and the Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023), což potvrzuje i plakát, na kterém je právě i Kang, jehož vzhled je vcelku blízký komiksové předloze. Kromě toho si můžete prohlédnou ti Cassie Lang (Kathryn Newton) v kostýmu.

Zdroj: Marvel Studios

Mimochodem, o rozdílu mezi Thanosem a Kangem promluvil kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Co na něm miluji je to, že je naprosto odlišný od Thanose. Je úplně jiný, není to jen o tom, 'Co kdyby tu byl větší fialový chlapík s helmou.' Není to... víte, to není to, kým Kang je. Kang je velmi odlišným typem padoucha a pravdou je, že je spoustou spoustou různých postav, což je na něm nejvíce vzrušující a je to ten největší rozdíl."

Nepřekvapivě tak bylo znovu naznačeno, že se dočkáme další variant Kanga. Ostatně, bude to právě Kang, který ponese čtvrtou, pátou a šestou fázi Marvelovského filmového universa na svých bedrech a Feige poznamenal, že není nikdo jiný, komu by něco takového svěřil raději, nežli Jonathanu Majorsovi. 

Zdroj: Phase Zero, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat