Proč nebyl oznámen film Young Avengers? A některé budoucí marvelovské projekty nebudou příliš propojeny se zbytkem universa


 To prozradil Kevin Feige.

Mnozí očekávali, že v případě budoucích plánů Marvelu dojde na Comic-Conu k oznámení projektu nové generace superhrdinů, konkrétně týmu Young Avengers. To se ale nestalo, v páté ani šesté fázi Marvelovského filmového universa jejich film/seriál nefiguruje. 

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT UKAZUJE PADOUCHA KANGA

Samozřejmě se dá tušit, že jednotliví členové skupiny sehrají roli v některých projektech, ale samostatný film/seriál zatím oficiálně potvrzen nebyl. Proč? To vysvětlil kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Máme... svým způsobem připomínáme lidem, jak úžasné postavy jsme představili během čtvrté fáze a to, kam se tyto postavy vydávají..."

Pozornost se tedy bude zatím zaměřovat na postavy, které byly a budou představeny během čtvrté fáze Marvelovského filmového universa, Young Avengers dostanou šanci pravděpodobně o něco později, než jsou pátá a šestá fáze.

Když už jsme u různých projektů, není třeba obšírněji rozebírat, že Marvel samozřejmě své seriály a filmy intenzivně propojuje, byť se občas objeví film/seriál, který není s kolegy intenzivně provázán (např. Eternals nebo Ms. Marvel). 

A i v budoucnu budou k vidění projekty, které na tom budou podobně. I to potvrdil Feige:

"Některé filmy a seriály budou propojeny, některé ne. Myslím si, že je prostě důležité to, abychom mohli mít samostatně stojící příběhy jako jsou Ms. Marvel nebo Moon Knight společně s věcmi, které jsou propojeny a budují cestu k většímu příběhu. Spousta toho, co děláme očividně připravuje půdu pro větší příběh v podobě Kang Dynasty a Multiverse ságy."

Je pro diváky asi dobře, že budou vznikat jak samostatné projekty, tak ty, které jsou dílky větší příběhové skládačky. Ne každý má nakoukány všechny projekty od Marvelu, tím pádem je fajn, že i oni budou mít šanci užít si některé filmy/seriály, aniž by znali každý detail předchozích marvelovek.

Zdroj: MTV News, Phase Zero, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat