Henry Cavill se na Comic-Conu nakonec neukázal, údajně už o roli Supermana nemá zájem


Situace je ještě víc zmatená. 

Původní vedení Warner Bros. se prý nehnalo do toho, aby povolalo zpět Henry Cavilla jako Supermana. Poté se ale společnost sloučila s Discovery a nový šéf David Zaslav je prý naopak velkým fandou Cavilla a údajně stál o to, aby si herec znovu navlékl kápi. Dokonce se začalo mluvit o tom, že se objeví na letošním Comic-Conu v San Diegu a oznámí další projekt, ve kterém bude k vidění jako legendární komiksový superhrdina.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILERY NA BLACK ADAMA, DRUHÉHO SHAZAMA A SANDMANA

K tomu ale nedošlo a specialista na branži, který vystupuje pod jménem ViewerAnon a často přináší důvěryhodné informace, přišel s tvrzení, že Henry o návrat nemá zájem s tím, že měl být několikrát osloven, zda by se nechtěl znovu stát Mužem z oceli, ale bez úspěchu. 

ViewerAnon neprozradil důvod, nezná ho, ale samozřejmě to může být otázka peněz nebo například toho, že se mu nelíbí jakým směrem se postava Supermana vydala (přiznejme si to, po Muži z oceli tvůrci dost tápali, co si se Supermanem počít). 

Ale nakonec by nebylo překvapením, pokud by šlo o rozhodnutí Henryho, už delší dobou se proslýchá, že spolupráce s ním není vždy snadná a umí být velmi...svérázný. Není tak vyloučeno, že situaci komplikuje on. 

ViewerAnon pak dostal dotaz, proč tedy ani jedna strana neoznámila to, že Cavill už Supermanem dál nebude. A odpověď na to byla následující - pokud by Henry přiznal, že nehodlá být dál Supermanem, jestliže nebude mít větší kontrolu nad rolí/nedostane více peněz, vypadal by špatně on, pokud by Warner Bros. přiznalo, že ho chce zpět, ale Henry dělá problémy, pak by vypadala špatně firma...

Nedá se asi předpokládat, že by jedna či druhá strana něco podobného oficiálně potvrdila a asi nám tedy nezbude nic jiného, než čekat, jestli se Henry vrátí.

Zdroj: ViewerAnon, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat