Comic-Con 2022: Povedená upoutávka na Black Adama. Zábavný trailer na druhého Shazama. A strhující trailer na Sandmana


 Další várka zajímavostí z Comic-Conu. 

Je to tak, největší svátek nerdů a geeků Comic-Con v San Diegu začal a návštěvníci téhle velkolepé akce se mohou těšit na hromadu zajímavých věcí. Některé z nich si ale naštěstí můžeme užít i my, kteří nejsme v USA. A právě ty největší perličky budou k nalezení v tomto průběžně aktualizovaném článku.

SOUVISEJÍCÍ: TO NEJLEPŠÍ Z COMIC-CONU 2022 (ČÁST PRVNÍ, ČÁST DRUHÁ)

* Sandman patří k nejoceňovanějším komiksům vůbec a seriálová verze se tak bude muset hodně snažit, aby nezklamala. Ale nutno poznamenat, že trailery vypadají slibně. A to platí i pro ten nejnovější. Premiéra se odehraje 5. 8. 2022 na Netflixu.



* Předchozí upoutávky lákající na komiksovu Black Adam (premiéra 20. 10. 2022) nebyly špatné, ale něco tomu chybělo, ovšem sneak peek z Comic-Conu je jiná liga (v dobrém slova smyslu). Kromě toho vyšlo najevo, že se ve filmu objeví Viola Davis jako Amanda Waller.


* V komiksu jsou Black Adam a Shazam úhlavní nepřátelé, ve filmové světě si na jejich střet budeme muset počkat. Ovšem, jak ukazuje trailer na Shazam! Fury of Gods/Shazam! Hněv bohů (premiéra 20. 12. 2022) hlavní hrdinové budou mít i tak hodně mocné protivníky.


Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat