I Am Groot: To nejroztomilejší, co jste zatím od Marvelu viděli, tvrdí první názory


 Budete se rozplývat.

Groot (Vin Diesel) je bezesporu nejroztomilejším členem Strážců Galaxie (tedy Baby Groot, pubertální a dospělá verze už tak roztomilé nejsou) a spousta lidí se ho nemůže nabažit. Těm jistě udělala radost zpráva, že se Groot dočká minisérie krátkých příběhů na streamovací platformě Disney+.

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS: THE KANG DYNASTY MAJÍ ZAJÍMAVÉHO REŽISÉRA

Premiéra Já jsem Groot/I Am Groot se odehraje 10. 8. 2022, ale někteří novináři už měli šanci užít si tuhle podívanou a dobrou zprávou je, že jsou unesení. 

Samozřejmě projekt oslnil díky roztomilosti hlavního hrdiny, ta je zmiňována několikrát, ale seriál neboduje jen díky tomu. Jak se dalo očekávat, je to správně ujeté a v dobrém slovy smyslu chaotické. 

Občas je projekt přirovnáván k krátkým projektům od Pixaru a jde podle novinářů o podívanou vhodnou pro celou rodinu, kdy budou děti nadšené, ale rozhodně nebudou zklamaní ani dospělí. 

Těšit se prý máme i na dějová překvapení a detaily o Grootovi, které budou nečekané. S ohledem na cca dvacetiminutovou stopáž jednotlivých epizod jde o svižnou sérii, která nezačne nudit. Chváleno je také vizuální zpracování, trikové efekty jsou prý velice precizní. 

Je nutné zmínit, že podle všeho seriál nebude mít vliv na příběh Marvelovského filmového universa, ale to vám určitě vadit nebude, hlavní je, že dokáže skvěle pobavit. 

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat