Avengers: The Kang Dynasty našli režiséra. V Ant-Manovi 3 uvidíme překvapivé postavy. A hvězda Bridgertonových v Secret Invasion nebude, byl to překlep


 Komiksové střípky.

Je to v podstatě jen pár dnů, co byl oznámen vznik dalších dvou filmů Avengers, kdy ten první bude nazvaný Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 2. 5. 2025). Přestože se mluvilo o tom, že by se jeho režie mohli ujmout bratři Russoové, kteří mají s marvelovkami bohaté zkušenosti, bylo to popřeno. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL OZNÁMIL, CO BUDE SOUČÁSTÍ PÁTÉ A ŠESTÉ FÁZE JEHO FILMOVÉHO UNIVERSA

Nicméně na film dohlédne někdo, kdo už s Marvelem také úspěšně spolupracoval, bude to režisér Destin Daniel Cretton, který má na kontě úspěšný film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021).

Minimálně je tak jasné, že pátí Avengers budou mít stylovou akci. A snad i ostatní aspekty budou fajn. 

Jak je z názvu dalších Avengers jasné, důležitou roli sehraje Kang (a jeho varianty) a ten bude hrát první housle i v Ant-Man and the Wasp: Quantumaniam (premiéra 16. 2. 2023), ovšem, čekat máme i další zajímavé postavy. Vypadá to tak alespoň z vyjádření režiséra Peytona Reeda:

"Ano, máme připravenou zábavu pro každého a některé překvapivé tváře se mohou ukázat v Quantum Realm. Takže ano, jsme velmi nadšení."

Samozřejmě neprozradil, koho čekat, ale Marvel camea umí, tím pádem to jistě bude stát za to. 

Tomu se říká překlep

V případě marvelovské série Secret Invasion (premiéra na Disney+ někdy v příštím roce) se věřilo tomu, že v ní uvidíme herce jménem Regé-Jean Page, který se stal hvězdou díky seriálu na Netflixu Bridgertonovi.

Přece jen, bylo to oficiálně oznámeno na Comic-Conu, ale očividně ani to není záruka toho, že to platí, protože Disney údajně tvrdí, že šlo o překlep. Upřímně, těžko říct, co si o tom myslet, ale trošku to vypadá, že mlží. Ovšem, těžko říct, kde je pravda, snad se to dozvíme brzy. 

Zdroj: THR, Access, TVline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat