Tom Hardy mluví podle diváků nesrozumitelně. Marvel odmítl zfilmovat kultovní komiks. A první řada Daredevil: Born Again bude dlouhá


 Komiksové střípky.

Tom Hardy je velmi oblíbeným hercem, o tom není sporu. Má charisma, má talent a má na kontě hromadu zajímavých projektů. Není tak divu, že se často umisťuje vysoko v různých anketách popularity. Otázkou je, jestli vítězství v tomto hlasování je něčím, co mu udělá radost. 

Tom totiž získal první místo v hlasování společnosti Preply o tom, kdo má nejvíce matoucí hlas pro americké diváky. To znamená, že je mu nejhůře rozumět. A zvítězil právě Tom. Mimochodem, seriál Gangy z Birminghamu/Peaky Blinders byl vyhlášen nejvíce matoucím seriálem a asi netřeba připomínat, že v něm Hardy také hraje. 


Už 5. 8. 2022 nabídne Netflix seriálovou adaptaci kultovního komiksu The Sandman od Neila Gaimana. Jde o legendárního tvůrce, který pracoval i pro DC nebo Marvel. A právě druhé zmíněné společnosti Neil v minulosti navrhl, aby zfilmovala jeho komiks 1602, který ukazuje marvelovské universum na počátku sedmnáctého století.

To ale bylo odmítnuto. Nicméně to vypadá, že minimálně jedna epizoda animované série Co kdyby...?/What If...? se bude u 1602 inspirovat. Gaiman ale doufá, že 1602 dostane více prostoru, nejen jeden díl.

Naopak dost prostoru dostane návrat Daredevila. Na Comic-Conu byl oznámen seriál Daredevil: Born Again a první řada bude mít překvapivě vysoké množství dílů a to 18, což je u marvelovských sérií pro streamovací platformu Disney+ nezvyklé (to ale rozhodně není stížnost, na návrat Daredevila jsme čekali dlouho a je fajn, že nepůjde jen o minisérii).


Zdroj: CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat