Ben Affleck prý nahradí ve druhém Aquamanovi Michaela Keatona v roli Batmana. A fandové se v případě Daredevila v She-Hulk mají na co těšit


 Komiksové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že se ve filmu Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 16. 3. 2023) objeví Ben Affleck jako Bruce Wayne/Batman. A nyní se začalo mluvit o tom, že původně se měl jako Batman ukázat Michael Keaton, ale nakonec byly jeho scény přetočeny právě s Affleckem. 

SOUVISEJÍCÍ: BEN AFFLECK SI ZAHRAJE VE DRUHÉM AQUAMANOVI

Důvod by měl být prostý. Ve filmu Flash (premiéra 22. 6. 2023) se Keaton právě jako Batman vrátí, ale původně měl mít Flash premiéru před druhým Aquamanem. To se ale nestalo a pro diváky by to prý bylo matoucí a tím pádem bylo rozhodnuto, že Keaton ve druhém Aquamanovi nahradí Affleck. 

Fandové budou šťastní

Nejdříve se o tom jen spekulovalo, pak to trailer na She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022) potvrdil, vrátí se Daredevil (Charlie Cox). A představitelka She-Hulk Tatiana Maslany sice neprozradila detaily o jeho roli, ovšem slibuje, že se máme na co těšit:

"Nechci nic prozradit... Chci jen říct to, že si myslím, že fandové budou opravdu šťastní. Je neuvěřitelný. Je to neuvěřitelný herec."

Jak už víme, Daredevil se nejdříve objeví v projektech jiných postav a následně dostane svůj (na poměry Disney+ rekordně dlouhý) seriál Daredevil: Born Again, takže jeho fandové (a že jich není málo) budou v následujících měsících a letech určitě spokojeni.

Zdroj: KC Walsh, Deadline, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat