Ant-Man 3: Testovací projekce prý dopadla skvěle


 A na co se můžeme těšit? POZOR, SPOILERY!!!

Premiéra Ant-Man and the Wasp: Quantumania je sice ještě relativně daleko, je naplánována na 16. 2. 2023, ale už nyní podle všeho proběhla testovací projekce a podle experta na filmový byznys KC Walsh to dopadlo velmi dobře. 

SOUVISEJÍCÍ: PODLE CHRISE PRATTA JSOU TŘETÍ STRÁŽCI GALAXIE MISTROVSKÝM DÍLEM

Podle KC je to parádní zábava, což je obecné tvrzení, ale odhalil i pár detailů. Potvrdil návrat Coreyho Stolla. Sice nesdělil, zda jsou spekulace o tom, že z něj bude M.O.D.O.K. jsou pravdivé, ale prozradil, že zazáří v každé scéně, ve které se objeví. 

Očekávat také máme střet Kanga (Jonathan Majors) a Krylara (měl by si ho zahrát Bill Murray). Podrobnosti ale nesdělil. Mimochodem, v komiksu je Krylar postavou, která se objevila jen v jednom dílu The Incredible Hulk a nesehrála zrovna velkou roli. Je tedy otázkou, jak promluví do děje ve třetím Ant-Manovi.

A nakonec se máme těšit na to, že dcera Scotta Langa/Ant-Mana (Paul Rudd) Cassie Lang (Kathryn Newton) započne svou superhrdinskou kariéru. Což není překvapením, mluví se o ní jako o jedné ze členek nové generace Avengers.

Je to jen pár informací, ale už tak zní poutavě a doufejme, že se v dohledné době dočkáme první upoutávky. 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat