Strážci Galaxie Vol. 3: Je to mistrovské dílo, nešetří Chris Pratt chválou

Je nadšen. 

Sice to chvíli vypadalo, že James Gunn nebude pro Marvel dál pracovat, protože se objevily poměrně staré a občas kontroverzní vtípky, které napsal na sociálních sítích, ale nakonec se Marvel rozhodl, že chce s tvůrcem dál kooperovat a díky tomu se dočkáme například i třetího dílu Strážců Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) a podle představitele Star-Lorda Chrise Pratta to bude parádní podívaná:

SOUVISEJÍCÍ: VÁNOČNÍ SPECIÁL STRÁŽCŮ GALAXIE BUDE ŠÍLENÝ

"Je to fantastické. James Gunn a já jsme nedávno sledovali hrubý sestřih. Včera jsem mu volal. Mluvili jsme přes Facetime a je velmi velmi pyšný na práci, kterou všichni odvedli. Řekl, že je to naše zatím nejlepší práce. Cítí se velmi velmi jistým. Scénář je neuvěřitelný. A mohu s jistotou říct, že natočil skutečné mistrovské dílo a nemohu se dočkat, až to lidé uvidí. Je to James Gunn."

Ano, herci mají většinou v "popisu práce" chválit projekty, ve kterých hrají, ale současně je pravda i to, že komiksové projekty od Gunna jsou skvělé. Nesednou každému, ale jsou originální a i když někomu stylově nevyhovují, pořád jde objektivně řečeno o neodfláknuté filmy. Máme tak důvod se na třetí Strážce se těšit, protože se dá předpokládat, že James opět něčím překvapí. 

Zdroj: Digital Spy, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat