Wolverina by si měl zahrát Chris Evans, myslí si režisér Avengers


 Joe Russo by hlasoval pro Chrise Evanse.

Hugh Jackman, byť by si to mnozí přáli, se už jako Wolverine zřejmě nevrátí a ano, bude nám chybět, ale měli bychom se pomalu smířit s tím, že ho nahradí jiný herec. Už nějaký ten pátek se diskutuje o tom, kdo by to mohl být a spolurežisér několika filmů Captain America a Avengers Joe Russo má nečekaný návrh:

SOUVISEJÍCÍ: HUMAN TORCH, NEBO KAPITÁN AMERIKA, KTEROU ROLI BY SI CHRIS EVANS ZOPAKOVAL RADĚJI?

"Evans má neuvěřitelný herecký rozsah a je na tom skvěle fyzicky a má opravdu výtečnou kontrolu nad svým tělem. Je to neuvěřitelný herec. Tohle nemyslím špatně, ale nemá s Kapitánem Amerikou nic společného. Steve Rogers se velmi kontroluje a je tichý... Chris je energický a zábavný a charismatický a přináší na natáčení spoustu energie. Rád bych ho viděl udělat něco jako je Wolverine."

Rozhodně se dá souhlasit s tím, co Joe o Chrisovi tvrdí, ale upřímně řečeno si ho jako Wolverina představit neumím. Ale třeba by nakonec překvapil a role by mu sedla. Něco takového by se nestalo poprvé. Nicméně, zatím nejsou známy konkrétní plány na přeobsazení téhle postavy, takže těžko říct, kdy bude oznámen nástupce Hugha Jackmana.

Zdroj: CB, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat