Thor: Láska jako hrom - Je to k*revsky skvělé, hlásají první reakce


Převažuje nadšení.

Příští měsíc a to 7. 7. 2022 bude mít premiéru film Thor: Láska jako hrom, ale samozřejmě už proběhly testovací projekce a promítání pro pár dalších šťastlivců/recenzentů. Ti samozřejmě popsali svou zkušenost na internetu.

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS HEMSWORTH ZATÍM NEMÁ V PLÁNU SKONČIT S ROLÍ THORA, ALE CHTĚL BY TO UDĚLAT DŘÍVE, NEŽ O TO BUDE POŽÁDÁN

Asi vás nepřekvapí, že jde o skoro až kýčovitě pestrobarevné dobrodružství, což se od Taiki Watiti dalo čekat. Ve své podstatě se jedná o romantický příběh, kdy se láska objeví v nečekanou chvíli a nečekaném místě. 

Samozřejmě nechybí pořádná porce humoru a to absurdního. Tady panují určité neshody, zatímco někteří považují vtípky za skvělé, jiní novináři tvrdí, že humor fungoval lépe v Thor: Ragnarok (2017), nicméně i podle nich situaci zachraňuje výtečné obsazení. 

Zmiňováni jsou především (a nepřekvapivě) Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale a také Russell Crowe v roli vládce Olympu Dia. Plus Tessa Thompson a Korg v podání Taiki Waitiho (v podstatě tedy všechny hlavní postavy). 

Překvapivě, byť umí být film dětinský, tak ho někteří označují i za dospělý a nebojí se přiznat, že během některých momentů měli na krajíčku. 

Chválena je i akce, především jedna scéna, která ale nebyla konkrétně popsána, aby divákům nebylo zkaženo překvapení. Nemusíme se bát ani o kvalitu soundtracku, který dopadl na výbornou. A těšit se máme na potitulkovou scénu, která je prý něco extra. 

Několik novinářů označilo film za jednu z nejlepších marvelovek a zatím nejlepší díl Thora. Samozřejmě se objevily určité výtky (někdo by si přál více Strážců Galaxie a jak bylo řečeno, některé gagy nesedly úplně všem), ale převládá velká spokojenost.

Očividně je návštěva kina "povinností", ale ještě pár dnů zabere, než budete mít možnost do něj zajít. Zatím si užijte klip z filmu. 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat