Thor: Chtěl bych se role vzdát dříve, než mi řeknou ostatní, abych to udělal, nechal se slyšet Chris Hemsworth


 Zatím nemá v plánu odejít. 

V případě filmu Thor: Temný svět (2013) se Chris Hemsworth nechal slyšet, že už ho role Thora úplně neuspokojovala, ale získal nový elán díky Thor: Ragnarok (2017). Zatím ho stále neopustil a má zájem dál ztvárňovat asgardského boha. Ovšem, chce se řídit pravidlem: "V tom nejlepším odejít":

SOUVISEJÍCÍ: JAK DLOUHÝ BUDE THOR: LÁSKA JAKO HROM?

"Vždy, když se objeví příležitost jsem otevřen jakýmkoliv kreativním výzvám a to díky odlišným scenáristům a režisérům a tak dál. Ale miluji hraní téhle postavy, opravdu ano. Vždy je to o tom, 'Je scénář jiný, než ten předchozí? Neopakujeme se?' A pokud to začne být příliš podobné, předpokládám, že v danou chvíli přijde čas na to, že řeknu: 'Ne, tohle... Myslím, že... Rád bych odešel dříve, než mi řeknou ostatní, abych odešel."

Těžko říct, jak to bude dál s Thorem, přece jen, je první postavou z Marvelovského filmového universa, která dostane čtvrtou sólovku. Což neznamená, že nebudou i další díly, ale není to u Marvelu úplně běžné. A jak sám Chris poznamenal, je ochoten to dělat, dokud bude mít pocit, že jde o svěží podívanou a těžko odhadovat, kdy nabude dojmu, že už to svěží není...

Čtvrtý film Thor s podtitulem Láska jako hrom bude mít premiéru 7. 7. 2022.

Zdroj: GamesRadar, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat