Thor 4: Jak dlouhý bude film? A jak drsný byl trénink Chrise Hemswortha pro božskou roli


 Kolik času strávíme v kině. 

V minulosti už se objevily informace o tom, jak dlouhý bude film Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022), ale šlo o nepotvrzené zprávy. Ta aktuální údajně oficiální je a máme očekávat stopáž 1 hodina 58 minut a 34 minut včetně titulků. To znamená, že nejde o rekordně dlouhou marvelovku, ale i tak je to dost času na to, aby tvůrci nabídli, co chtějí. 

Mimochodem, asi vám neuniklo, že Chris Hemsworth (Thor) je ve čtvrtém dílu asi v nejlepší fyzičce, pokud jde o filmy Thor a asi tušíte, že to nebylo zadarmo. Herec popsal svou intenzivní přípravu:

"Tohle bylo opravdu náročné, protože váha, na kterou jsme cílili byla výrazně vyšší než předtím. Tady jsem byl pravděpodobně největší a nejvíce fit vůbec. Měli jsme dvanáct měsíců, kdy jsem byl doma a pouze trénoval a ovládal a manipuloval se svým tělem. Zkusili jsme více plavání, poté bojová umění a přizpůsobit příjem kalorií. Byla zábava věnovat se tomu. Stal jsem se opravdu velkým a fit, ale pak jsem to musel udržet čtyři měsíce, což bylo náročné."

Soudě podle upoutávek je opravdu Chris asi v nejlepší formě a dokonce se objevují dohady, že to není jen díky cvičení a kvalitní stravě, ale to ví jen herec, jestli vsadil i na jinou pomoc, ovšem i kdyby ano, stejně musel pořádně dřít, protože má úctyhodnou fyzičku.

Zdroj: extraTVBigScreenLeaks, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat