Millie Bobby Brown by mohla zamířit do universa Star Wars. A byl Wesley Snipes osloven, aby se objevil v novém filmu Blade?


 Filmové střípky.

Millie Bobby Brown se proslavila rolí Jednáctky v kultovním seriálu Stranger Things, zahrála si v několika filmech a zdá se, že i po konci Stranger Things (pátá řada bude poslední) by mohla být součástí další veleznámé značky. Objevily se totiž zprávy, že by se mohla zamířit do universa Star Wars.

Podle všeho už je herečka v kontaktu s prezidentkou Lucasfilm Kathleen Kennedy s tím, že by se měla stát jednou z hlavních tváří projektu Hvězdné války (není známo zda seriálu, nebo filmu). Dokonce jí prý byla nabídnuta velmi pěkná částka (mluví se o 15 milionech).

A pokud půjde o roli, ve které bude ovládat Sílu, s tím nebude mít problém, přece jen, Jedenáctka měla schopnosti, které Jedie hodně připomínaly. 

Wesley Snipes v Bladeovi?

Wesley Snipes ztvárnil Blade v trilogii filmů o oblíbeném lovci upírů a ztvárnil ji skvěle. Ale v chystané nové verzi se hlavní role ujme Mahershala Ali. Ovšem, to neznamená, že by se Wesley nemohl ve filmu objevit, určitě by lidé nebyli proti, pokud by si střihl cameo. Samozřejmě by mohl ztvárnit jinou postavu, než je Blade, ale s ohledem na existenci Multivesmíru by si klidně mohl zahrát i jeho. Bohužel to tak ale zatím nevypadá. Snipes prozradil, že ho zatím nikdo nekontaktoval. 

Zdroj: Mirror Online, CB, New Line Cinema/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat