Thor 4: Gorr je děsivější než Hela. A Loki by se měl stát klisnou a oplodnit hada, přeje si režisér

 


Taika Waititi opět perlí.

Padouchem ve filmu Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) bude Gorr the God Butcher (Christian Bale) a nebude to mít snadné překonat svou předchůdkyni, protože v Thor: Ragnarok (2017) řádila skvělá Hela (Cate Blanchett), ovšem podle režiséra a scenáristy Taiky Waititi to Gorr zvládl:

SOUVISEJÍCÍ: GORR JE NEJLÉPE HODNOCENÝM MARVELOVSKÝM PADOUCHEM

"Potřebovali jsme přejít na další úroveň ve srovnání s Helou a najít padoucha, který je ještě více hrozivý a to se nám povedlo s Gorrem, kterého ztvárňuje neuvěřitelný Christian Bale."

Diváci během testovacích projekcí prý byli z Gorra nadšení, takže to opravdu vyšlo.

Mimochodem, netřeba si připomínat to, že Thor je inspirován severskou mytologií a ta je občas velmi bizarní a to se Taikovi velmi líbí a některé prvky by rád viděl v hrané podobě:

"Loki se v jednu chvíli změnil v klisnu, měl sex s hadem, otěhotněl a porodil osminohého koně. Proč tohle nebylo v Avengers? Měli bychom začít s peticí, protože potřebujeme vidět těhotného Toma Hiddlestonea, který očekává hříbě."

Asi se toho nedočkáme (je to moc šílené i pro animovaný seriál What If...?), ale rozhodně by to bylo něco, co by vyvolalo slušný poprask. 

Zdroj: The Direct, CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat