Thor 4: Hromada nových plakátů. A Gorr je nejlépe hodnoceným padouchem od Marvelu


 Není to překvapení, když ho hraje Christian Bale. 

V Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) bude padouchem Gorr the God Butcher, kterého ztvární Christian Bale. A většina lidí asi bude souhlasit, že jde o skvělého herce a tak jsou očekávání v případě Gorra velká. 

SOUVISEJÍCÍ: GORR NENÍ KLASICKÝM PADOUCHEM

Zdá se, že byla naplněna. To, že jeho podání záporáka, který chce zabít, co nejvíce bohů chválí herci a tvůrci není překvapením, mají to "v popisu práce", ale podle všeho se dočkal pochval i od "běžného" publika z testovacích projekcí. Gorr prý dopadl skvěle (tedy, nevíme, jak dopadl, pokud jde o jeho osud, ale víme, jak dopadl, pokud jde o názor diváků).

Režisér a scenárista filmu Taika Waititi prozradil následující:

"Řekl bych, že je nejsympatičtějším padouchem, kterého jsme zatím měli. A také během testovacích projekcí dopadl nejlépe ze všech zloduchů, které Marvel má."

Dá se tušit, že termín "nejsympatičtější" nebyl použit tak, že by byl Gorr velký sympaťák, ale tak, že pro jeho činy může mít člověk určité pochopení. Pokud se budou tvůrci držet komiksu a zdá se, že budou, tak Gorr začal zabíjet bohy poté, co jeho milovaní potřebovali pomoc právě od božských bytostí, ale ty jen nečinně přihlížely jejich utrpení. Bylo řečeno, že Gorr bude velmi komplexní a zdá se, že tomu tak skutečně bude.

Kromě toho si prohlédněte nové plakáty k filmu.

Zdroj: Fandango, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat