Hvězda filmu Top Gun jako Green Lantern? Co na to říká herec


 Miles Teller reagoval na přání některých fandů. 

Jak asi víte, chystá se seriál Green Lantern Corps (tedy, pokud nebude zrušen, u Warner Bros. Discovery si člověk aktuálně nemůže být ničím jistý), ale samozřejmě je více než jasné, že se některý z Green Lanternů objeví i v hrané filmové podobě (a doufejme, že to dopadne lépe než v minulosti). 

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ TOP GUN SEBRAL REKORD SPIDER-MANOVI: BEZ DOMOVA

Jedním ze jmen, která ve spojitosti s Green Lanternem padají je i Miles Teller, který nedávno zabodoval díky Top Gun: Maverick (2022). Co na to herec říká, šel by do toho?

"Ještě jsem o těch spekulacích neslyšel, ale jsem si jistý, že pokud budou hodně hlasité, donesou se ke mně. Ano, určitě [bych do toho šel]. Miluji fanouškovství. Miluji fanouškovství Marvelu a DC a jako divák miluji tyhle filmy a zdá se, že tyhle postavy berou čím dál vážněji, protože si to fandové zaslouží. Neberou tyhle postavy na lehkou váhu a pokud se objeví vhodná věc, byl bych tomu určitě otevřen."

Zatím nejsou konkrétní zprávy o tom, že by se chystal film Green Lanterna, ale pokud by k tomu došlo, Milles by jistě nebyl špatnou volbou.

Zdroj: ComicBook, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat