Vrátit se jako Human Torch, nebo Kapitán Amerika? Chris Evans má jasno a ne, není to za B)


 To ale asi nevyjde. 

Než se Chris Evans stal Kapitánem Amerikou ztvárnil jiného oblíbeného marvelovského superhrdinu a to Johnnyho Storma alias Human Torche, tedy člena Fantastické čtyřky. Zahrál si ve dvou filmech (pod hlavičkou Foxu) a ne, nebyl to žádný zázrak, ale šlo o "zábavné blbiny", které se na rozdíl od rebootu z roku 2015 nebraly úplně vážně.

Aktuálně se pak objevily spekulace (které ale není příliš reálně), že by se jako Human Torch mohl vrátit s ohledem na to, že Marvel chystá novou verzi Fantastické čtyřky. Upřímně by bylo velkým překvapením, pokud by roli znovu ztvárnit (byť není v Multivesmíru nic nemožné), ale pokud by to přece jen bylo reálnou možností, kývl by Chris na nabídku návratu?

"Podívejte, rád bych to udělal. Rád bych to udělal. Popravdě by bylo jednodušší oslovit mě s nabídkou tohoto, než abych se vrátil jako Kapitán. Kapitán je pro mě opravdu důležitý. A nechci narušit tu krásnou zkušenost, kterou jsem s ním měl. Ale Johnny Storm, v jeho případě mám pocit, že neměl pořádnou šanci. Bylo to předtím, než Marvel dosáhl širšího úspěchu. Takže jsem tu roli miloval a víte, člověk nikdy neví."

Nicméně herec dodal, že vypadá jinak než před 15, nebo 20 let a poznamenal, že ho nikdo s podobnou nabídkou neoslovil. 

Zdroj: MTV News, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat