Další Avenger dostane vlastní seriál. A proč fandové začali volat po crossoveru mezi Agents of S.H.I.E.L.D. a Shang-Chim?


 Komiksové střípky.

Pár Avengerů už dostalo vlastní seriál, ale samozřejmě se dočkají i další. Například jeden, který ještě nebyl představen v hrané podobě. Jde o Simona Williamse alias Wonder Mana. Ten byl představen v šedesátých letech minulého století a původně byl záporákem, který se často dostal do křížku s Avengers, ale později se k nim naopak přidal. 

SOUVISEJÍCÍ: V AVENGERS: ENDGAME MĚL BÝT ODKAZ NA AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

A jako jedinec, jehož tělo je posíleno ionizační energií je pro ně velkou pomocí, protože má množství různých schopností. 

Podle všeho by se na sérii měl podílet režisér Shang-Chiho a legendě o deseti prstenech (2021) Destin Daniel Cretton a žánrově prý půjde o hollywoodskou satiru, ať už to znamená cokoliv. Natáčet by se mohlo začít už v příštím roce. 

Mimochodem, když už přišla řeč na Shang-Chiho, tak aktuálně začali fandové volat pro crossoveru mezi ním a seriálem Agents of S.H.I.E.L.D. Proč? Protože představitelka Daisy Johnson/Quake z Agentů Chloe Bennet zveřejnila fotografie s představitelem Shang-Chiho Simuem Liu, ke kterým připsala:

"Podívejte, první marvelovský asijský superhrdina..a na fotce je i Simu Liu."

Zdroj: THR, ABC/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat