Thor 4: Je to nejšílenější od Taiky, prohlásil Chris Hemsworth. A ve filmu uvidíme děti Chrise, Taiky, Natalie i Christiana


 Něco o nejbližší marvelovce. 

Filmy Taiky Waititi jsou obvykle hodně divoké a to platí i pro Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022). Ostatně, v minulosti zazněla vyjádření, že půjde o větší šílenost, než byl Thor: Ragnarok (2017) a to potvrzují i slova Chrise Hemswortha (Thor):

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA THOR: LÁSKA JAKO HROM

"Je to ten nejšílenější Taika... Popisuje to, jako by mu někdo dal klíče od království a řekl, 'Pokud by sedmiletý točil film, o čem by byl?' On na to reagoval, 'No, chci v tom mít tohle. A chci udělat tohle. Chci zkusit tohle.' A na vše, co navrhl jsem odpověděl ano a poté vznikl šílený film."

Doufejme, že to nebude až tak šílené, aby to lidé nepřekousli, ale soudě podle prvních reakcí ne, ale je to šílené v dobrém slova smyslu. 

Mimochodem, možná už jste zaslechli, že se ve filmu objeví děti některých tvůrců a herců. Uvidíme tak potomky Natalie Portman (Mighty Thor), Christiana Balea (Gorr), Taiky Waititi (režisér/spoluscenárista a Korg) a Chrise Hemswortha. 

Není šokem, že si jeho syn zahrál mladí verzi Thora (v trailerech je moment, kdy běží malý Thor, jde o Chrisova syna), ale herec nyní odhalil, koho ztvární jeho dcera a bude to postava jménem Love. Což je zajímavé s ohledem na to, že anglický název projektu zní Thor: Love & Thunder...

Zdroj: Kevin McCarthy, TODAY, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat