Po sloučení Warner Bros. a Discovery je osud DC filmů nejasný

 


Neví se, co bude. 

Nedávno došlo ke sloučení společností Warner Bros. a Discovery a jak asi víte, Warner Bros. má na starosti DC projekty, takže samozřejmě vyvstala otázka, jak to ovlivní jejich budoucnost. Víme, že sloučení už má své "oběti". Zrušen byl film Wonder Twins a seriály Batwoman a Legends of Tomorrow a spoustu lidí tak zajímá, co bude dál s plánovanými filmy a seriály. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. ZRUŠILO JEDEN Z PLÁNOVANÝCH DC FILMŮ

A zatím je situace nejasná s ohledem na to, že se neví, zda aktuální prezident DC Films Walter Hamada zůstane ve své pozici, nebo se bude hledat jeho nástupce. Původním plánem bylo to, že film Flash (premiéra 22. 6. 2023) poslouží jako restart filmového DC universa, ale nové informace upozorňují, že v případě čerstvého vedení filmové divize Warner Bros. Michaela De Lucy a Pamely Abdy není jisté, zda se toho budou držet, nebo mají úplně jiný plán. 

Zatím to prý vypadá, že spíše než budování velkého propojeného universa se bude pozornost soustředit na sólové filmy, ale jak bylo řečeno, aktuálně je situace nejistá a proměnlivá, takže není jasné, jak to nakonec bude. 

Nicméně se proslýchá, že byl osloven režisér Jokera (2019) Todd Phillips s nabídkou stát se konzultantem v případě DC filmů.

Zdroj: CB, Warner Bros. / DC Films (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat