Flash: Ezra Miller je sice problémový, ale jeho film je parádní. Alespoň takové názory zaznívají po testovacích projekcích


 Lidem se film údajně líbí

V případě herce Ezry Millera se v poslední době mluví hlavně o jeho problémech se zákonem a skoro se zapomnělo na to, že příští rok do kin dorazí jeho film Flash (premiéra 22. 6. 2023), u kterého se původně počítalo s tím, že "restartuje" universum DC filmů. To už nyní není až tak jisté a kromě toho problémy Millera prý vedly k tomu, že další projekty s Flashem zatím skončí u ledu, ale podle všeho komiksovka Flash bude stát za to. 

SOUVISEJÍCÍ: EZRA MILLER ÚDAJNĚ VYHROŽOVAL PÁRU, KTERÝ HO UBYTOVAL

Původně se sice objevovaly zprávy, že názory po testovacích projekcích byly smíšené, ovšem nyní server Variety přišel s tím, že je pravda, že testovací promítání proběhla, ale názory rozhodně smíšené nebyly, naopak, prý byla drtivá většina lidí nadšená a film je parádním blockbusterem. 

Je otázkou, jak to ovlivní budoucnost Flashe, zda bude role přeobsazena kvůli chování Millera, nebo Warner Bros. počká, až se situace uklidní a pak znovu povolá herce před kameru, samozřejmě bude záležet na tom, jak si Flash finančně povede.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat