Představitel Aquamana prý jedna s Marvelem o roli


 Je to vůbec možné?

Jason Momoa boduje jako Aquaman od DC. Příští rok se dočkáme jeho druhé sólovky Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 16. 3. 2023), ale zdá se, že možná budeme herce vídat i v konkurenčním Marvelovském filmovém universu. Podle nových informací jedná s Marvelem o tom, že by se k němu přidal s tím, že nebylo prozrazeno, jakou roli by si měl zahrát.

SOUVISEJÍCÍ: TESTOVACÍ PROJEKCE FLASHE PRÝ DOPADLY SKVĚLE

Je to poněkud překvapivé, protože je Aquaman výraznou součástí DC filmového světa a člověk by čekal, že se společnost bude snažit Jasona udržet a do smlouvy mu dá doložku o tom, že nesmí pracovat pro největší konkurenci. Ale pokud jsou informace o jeho jednáních s Marvelem pravdivé, tak buďto danou podmínku ve smlouvě nemá, případně má, ale k Marvelu by se měl přidat až vyprší nebo je tu ještě varianta ukončení spolupráce s DC.

Těžko říct, co je pravda, ale co víme je to, že Jason už byl Marvelem jednou osloven, měl si zahrát Draxe, ale Momoa nechtěl hrát někoho, kdo se skrývá pod tak složitou a náročnou maskou. Dá se tak předpokládat, že postava, o které údajně jedná nebude skryta pod nánosem protetiky, případně budou využívány hlavně digitální efekty a nebo půjde o hlasovou roli. 

Zatím můžeme jen hádat, koho by mohl Momoa ztvárnit, ale jisté je, že by byl zajímavým přírůstkem k marvelovské rodině. 

Zdroj: Giant Freakin Robot, DC Films / Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat