Warner Bros. odpískalo jeden z plánovaných DC filmů. A Chris Hemsworth je Thorem i v reálném životě, prohlásil představitel Star-Lorda


 Komiksové střípky.

Společnost Warner Bros. byla jedním z průkopníků uvádění filmů na streamovacích platformách ve stejné době jako v kinech. Nebylo to vysloveně dobrovolné rozhodnutí, ale bylo způsobeno pandemií covid-19. Nicméně se už kina otevřela a na to Warner Bros. zareagovalo. 

SOUVISEJÍCÍ: NA FOTCE ZE ČTVRTÉHO THORA SE OBJEVILA POSTAVA, DÍKY KTERÉ VZNIKL BLACK PANTHER

A v některých případech asi ne způsobem, který se fandům bude líbit. Šéf Warner Bros. Discovery (společnost, která vznikla sloučením Warner Bros. a Discovery) David Zaslav nastolil pravidlo, že všechny DC filmy půjdou nejdříve do kin. 

To je pochopitelné, ale vedlo to i k rušení. Stopku dostal film Wonder Twins, který byl plánován pro streamovací službu HBO Max. Jeho rozpočet nebyl extrémně vysoký, 75 milionů dolarů není v případě komiksového projektu hodně, ale není to ani zanedbatelná částka a údajně společnost nechtěla riskovat s projektem o postavách, které nejsou zase tak proslulé. 

Chris má rád Chrise

Ve filmu Thor: Láska jako hrom / Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se znovu setkají Star-Lord (Chris Pratt) a Thor (Chris Hemsworth). A pokud jde o prvního zmíněného Chrise, toho to rozhodně stále neomrzelo:

"Miluji možnost pracovat s Chrisem Hemsworthem. Je jako skutečný Thor. Je ten nejmilejší člověk. Nesmírně zábavný. Pracovitý. Bylo to skvělé. Miloval jsem každou minutu natáčení. Jsem velmi vděčný, že nás dali dohromady."

Za pár měsíců uvidíme, zda chemie mezi Chrisem a Chrisem stále funguje, ale podle traileru to vypadá, že rozhodně ano.

Zdroj: CBM, SFX Magazine / Gamesradar, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat