Thor: Láska jako hrom - Na fotce z filmu se objevila postava, bez které by nevznikl Black Panther

 Asi tušíte. 

Ve filmu Thor: Láska jako hrom / Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se objeví větší množství bohů, nejen severských, ale také řeckých a proslýchalo se, že se dočkáme i africké bohyně Bast / Bastet. A to se nyní potvrdilo.

SOUVISEJCÍ: TRAILER NA NOVÝ FILM CHRISE HEMSWORTHA

Nedávno zveřejněna fotografie ukazuje Valkýru (Tessa Thompson) a Jane Foster / Mighty Thora (Natalie Portman). Ovšem, před nimi je k vidění ještě někdo a to Bast. V marvelovském komiksu se jedná o bohyni, která dovedla šamana jménem Bashenga k rostlině poskytující nadlidské schopnosti a z Bashenga se stal nejen král Wakandy, ale také první Black Panther. 

O tom, že se ve čtvrtém Thorovi objeví se mluví už nějakou dobou a to, že je na snímku ona potvrdila společnost Odd Studio, které se stará o masky. 

Není jasné, jestli jde o přímo Bastet, nebo jejího avatara (které používali bohové v seriálu Moon Knight) a stejně tak není jasné, jakou roli bohyně ve filmu sehraje, ale dá se tušit, že to nebude mít snadné s ohledem na to, že ústředním padouchem v Thor: Láska jako hrom bude Gorr the God Butcher (Christian Bale), který vraždí božské bytosti. 

Zdroj: Marvel Studios


Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat