Možná nejméně sledovaný, ale také nejlépe hodnocený. Seriál Ms. Marvel se líbí


 Recenze jsou velmi pozitivní. 

Máme za sebou tři díly seriálu Ms. Marvel, který je v některých ohledech unikátní. Jde o první marvelovský seriál s muslimskou superhrdinkou, která je mimochodem "nejmladší" marvelovskou postavou, která se dočkala hrané verze (řeč je o časovém rozestupu mezi představením v komiksu a hranou premiérou) a marvelovský seriál s nejnižší přístupností. 

SOUVISEJÍCÍ: MS. MARVEL JE AKTUÁLNĚ MARVELOVSKÝM SERIÁLEM S NEJNIŽŠÍ SLEDOVANOSTÍ

A podle prvotních výsledků nebyla sledovanost v prvním týdnu úplně nejlepší, ne ve srovnání se seriálovými kolegy. Ale určitou útěchou může být pro tvůrce to, že pokud jde o recenze ze strany profesionálních novinářů, tak tam si vede Ms. Marvel skvěle. Jde o nejlépe hodnocenou marvelovskou sérii, které vzniknuly pro Disney+.

Na serveru RottenTomatoes bylo v době psaní článku 96 % recenzí pozitivních. Druhé místo patří animovanému What If...? s 94 % a třetí pak Lokimu s 92 %. 

Je to samozřejmě potěšující, na druhou stranu, jde o komerční projekt a tam rozhoduje úspěch u diváků. Nicméně, možná pochvalné recenze zvýší zájem a Ms. Marvel zaujme více lidí. 

Čtvrtá epizoda první řady bude k vidění 29. 6. 2022.

Zdroj: RottenTomatoes, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat