Thor 4: O každému dílu si myslím, že je můj poslední, reaguje Chris Hemsworth na zvěsti, že končí s rolí Thora. Kolik má film potitulkových scén

 


A jaké to bylo pro herce ukázat se nahý?

Už 7. 7. 2022 se dočkáme premiéry Thor: Láska jako hrom a jak se dalo čekat, přestože se představitel hlavní role Chris Hemsworth nechal slyšet, že ho role Thora stále baví, začalo se spekulovat o tom, že by mohlo jít o poslední projekt, kde se jako hromovládce ukáže. Co na to Chris?

SOUVISEJÍCÍ: NEUKÁZAT CHRISE BEZ OBLEČENÍ BY BYLO ZLOČINEM PROTI LIDSKOSTI, ZAVTIPKOVAL REŽISÉR

"Miluji to, miluji to. Budu se vracet znovu a znovu, dokud mě někdo nevykopne z natáčení... Miluji to. Celá má kariéra se točí kolem ztvárňování téhle postavy a vrátit se znovu a znovu a hrát s odlišnými režiséry a odlišným obsazením je nesmírné potěší. A ano, uvidíme, co chtějí fandové a nevím, jsem pro vše, co je zábavné a užiji si to i já. To je to, co zažívám v marvelovském světě, takže sem s tím."

Na druhou stranu herec také poznamenal, že pokaždé, když hraje Thora, tak má pocit, že je to naposledy, co to dělá...

Nicméně, zatím nejsou zprávy ani o tom, že jde o jeho poslední výstup v roli Thora, ale ani o tom, že se s ním plánují nové projekty.

Ale pokud by byl film Thor: Láska jako hrom posledním, tak může herec odejít s vědomím, že předvedl opravdu hodně. A ano, je to laciná narážka na to, že se tam objevil nahý. Jak to Chris vnímal?

"Už jsem ukázal [zadnici] před mnoha lety v Rivalech. V marvelovském filmu to bylo na opravdu velkém plátně. Byla to opravdu velká dvojice půlek. Nevím. Už jsem je viděl předtím. Je to fuk."

Očividně Chris nemá problém předvést i obvykle skryté části těla. 

A nakonec ještě informace o tom, kolik potitulkových scén je ve čtvrté sólovce Thora. Podle těch, kteří už měli možnost film vidět jsou dvě.

Zdroj: Extra, Variety Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat