Ms. Marvel se zatím vede nejhůře z marvelovských seriálů. A třetí řada The Boys není na prvním místě sledovanosti


 Seriálové střípky.

Osmého července začala první řada marvelovského seriálu Ms. Marvel a přestože existovaly určité obavy, jak to dopadne například s ohledem na to, že přístupnost je zatím nejnižší ze všech marvelovských sérií pro streamovací službu Disney+, tak recenze jsou v drtivé většině pozitivní s tím, že chválí (hlavně, ale nejen) Iman Vellani v hlavní roli. 

SOUVISEJÍCÍ: V ČEM MS. MARVEL PŘEKONALA OSTATNÍ MARVELOVSKÉ HRDINY?

Ovšem, zatím to vypadá, že diváci zůstávají chladnější, protože podle výsledků z prvních pěti dnů jde o nejméně sledovaný seriál ze všech dosavadních marvelovských sérií pro Disney+. V prvních pěti dnech si seriál pustilo 775 tisíc amerických domácností, což je výrazně méně než v případě kolegů (u WandaVision to bylo 1,6 milionů, Falcon a Winter Soldier měl 1,8 milionu, Loki 2,5 milionu, Hawkeye 1,5 milionu a Moon Knight 1,8 milionu).

Samozřejmě je tu šance, že se zájem zvedne, ale zatím asi tvůrci nejsou úplně nadšení s ohledem na to, že se očividně snažili přijít se zábavným projektem a podle recenzí se jim to podařilo.

The Boys překvapivě nejsou první

Na začátku června a to 3. 8. 2022 začala očekávaná třetí řada drsného komiksového seriálu Banda/The Boys na streamovací platformě Amazon Prime Video. A nutno poznamenat, že jde opět o skvělou podívanou. Dalo by se tak čekat, že půjde v aktuální chvíli o nejsledovanější projekt na Amazonu. Nejde, tím je jiná série a to seriálová adaptace knihy The Summer I Turned Pretty/Léto, kdy jsem zkrásněla od Jenny Han (na motivy jejích knih vznikla trilogie hitových filmů na Netflixu Všem klukům...)

Zdroj: Samba TV, CB, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat