Girls Get It Done, trailer na druhou řadu Válečné jeptišky a nový díl Predátora s indiánskou bojovnicí (a vypadá to dobře)

 


Trailerové střípky.

První řada seriálu Válečná jeptiška možná byla béčko, ale hodně zábavné béčko, u kterého se dalo pobavit, takže fandové over the top zábavy asi budou rádi, že se dočkáme druhé řady. Ta bude k vidění během letošní zimy (přesné datum není známo) a čekání si můžete zkrátit upoutávkou, která slibuje zběsilou jízdu plnou bojovných jeptišek (což není s ohledem na název seriálu asi překvapením). 


Zatím s predátorem poměřili síly především muži. Ne, že by v dosavadních filmech Predátor nebyly přítomny i ženy, ale ty obvykle měly vedlejší roli (pokud nepočítáme filmy Vetřelec vs Predátor). To se ale změní, ve filmu Prey bude hlavní hrdinkou indiánská bojovnice, která se snaží dokázat, že je stejně zdatnou válečnicí jako mužští členové jejího kmene. A možná budou někteří brblat, že "žádná ženská" nemůže nahradit Arnieho, ale trailer vypadá dobře, ne, že ne. Premiéra je naplánována na 5. 8. 2022 a to na streamovacích službách Hulu a Disney +.


Zdroj: Fox / Hulu / Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat