Deadpool 3: Proč se na třetí díl čeká tak dlouho


 Vysvětlil to scenárista Rhett Reese.

První dva díly Deadpoola, které vznikly pod hlavičkou společnosti Fox, byly úspěšné a hlavně zábavné a tak se doufalo ve třetí díl. Firmu Fox ale koupil Disney a existovaly tak obavy, jestli to neznamená konec pro tuhle sérii jak ji známe s ohledem na to, že Disney není specialista na mládeži nepřístupné filmy. Nakonec ale byl prozrazeno, že trojka bude a dokonce s přístupností R, takže film nebude "krotší" než jeho předchůdci. 

SOUVISEJÍCÍ: BUDE TŘETÍ DEADPOOL MÉNĚ SPROSTÝ?

Nicméně, na trojku už čekáme docela dlouho a jeden ze scenáristů Rhett Reese vysvětlil proč:

"Očividně jsou to dva odlišné režimy, že? Dvě odlišné byrokracie. Byl to Fox a jiní lidé a teď už tu tihle lidé nejsou. Jsou to lidé [od Disneyho] a ti dělají věci svým způsobem. A my jsme zvyklí je dělat svým způsobem, takže jsou tu rozdíly, ale myslím si, že většina Marvelu je neuvěřitelně podporující."

Zatím bohužel není jasné, kdy se filmu dočkáme, ale spekuluje se o tom, že by mohlo jít o jednu z prvních vlaštovek v případě drsnějších marvelovek nevhodných pro děti. To se ale zatím neví jistě, je možné, že Deadpool bude na určitou dobu samotářem, pokud jde o nepřístupné projekty.

Zdroj: The Playlist, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat