Deadpool 3: Bude z hlavního (anti)hrdiny ve třetím filmu menší sprosťák? Co na to tvůrce


 Bude si Deadpool dávat pozor na jazyk?

První dva díly Deadpoola, které vznikly v době, kdy ještě nebyla společnost Fox součástí Disneyho, byly politicky nekorektní a to také díky slovníku, které postavy používaly. A jak víme, Disney není zrovna proslulý tím, že by nabízel projekty, které nejdou pro šťavnatý výraz daleko. 

SOUVISEJÍCÍ: JAKÝ JE ROZDÍL MEZI STYLEM BOJE THORA A MIGHTY THORA

Jde o společnost, která se prezentuje jako prorodinná a samozřejmě tak vyvstala otázka, jestli nebude chystaný třetí film Deadpool umírněnější. Podle předchozích vyjádření to vypadá, že bude stále mládeži nepřístupný, ale některé fandy zajímá, jestli se například tvůrci nehodlají krotit, pokud jde o slovník, který bude používán. 

Na to odpověděl jeden ze scenáristů Paul Wernick:

"V tomto případě nás velmi podporují. Jestliže se budeme bavit o určitých vtípcích, pokud překročíme nějakou hranici, možná nás na to v určitou chvíli upozorní, 'Možná ne zrovna tenhle vtip.' Ale myslím si, že jsou velmi podporující, pokud jde o to, na čem pracujeme, protože jsme to dlouhou dobu dělali bez nich a myslím, že viděli jak je to úspěšné a oni slaví ještě větší úspěchy. Takže doufejme, že to bude snové partnerství. Ale určitě máme jejich podporu a to je skvělý pocit."

Podle Paula se nemáme obávat, že by Deadpool nebyl Deadpoolem, kterého známe, takže asi není důvod dělat si příliš velké vrásky. Spekuluje se o tom, že by Marvel (spadá pod Disneyho) mohl dokonce vytvořit vlastní odnož mládeži nepřístupných filmů, ale to zatím potvrzeno nebylo. Stejně tak nebylo potvrzeno, kdy bude mít třetí Deadpool premiéru, ale natáčet by se mělo začít ještě letos.

Zdroj: Den of Geek, Marvel Studios / Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat