The Boys: Ve třetí řadě se nečekaně objevila herečka ze druhého Strange. A tvůrci mají volné ruce, Amazon jim nic nezakazuje

 Nemají žádné limity. POZOR, SPOILERY!!!

Je to jen pár dnů, co začala třetí řada extrémně drsného a politicky nekorektního komiksového seriálu The Boys / Banda streamovací společnosti Amazon Prime Video. A hned v prvním dílu jsme se dočkali několika překvapení a jedním z těch největších bylo cameo Charlize Theron, která ztvárnila Stormfront ve filmu Dawn of the Seven. 

SOUVISEJÍCÍ: BUDE TŘETÍ DEADPOOL MÉNĚ SPROSTÝ?

Jen pro kontext, ústřední tým "hrdinů" v seriálu se jmenuje Seven a jde o velmi populární grupu, takže vznikají zábavní parky, televizní pořady a filmy o téhle skupině. Právě film Dawn of the Seven je jedním z projektů, který se u Seven inspiroval a Stormfront (Aya Cash) byla důležitou postavou ve druhé řadě. 

Film Dawn of the Seven je očividnou parodií na Justice League a Zacka Snydera, ale je tu spojitost i s Marvelem, protože Charlize se objevila v potitulkové scéně Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) jako mocná kouzelnice Clea. 

Nicméně, podle tvůrce seriálu Erica Kripkeho nešlo o záměr:

"Netušil jsem, co se odehraje v Doctoru Strangeovi. Odhaduji, že ji oslovili už předtím... Ale byl jsem v kině na Doctoru Strangeovi se svými dětmi a došlo k tomuto cameu a já na to, 'Ano!' Cokoliv, co můžeme udělat, abychom načrtli linii mezi námi a Marvelem je dobrá věc."

Mimochodem, ze třetí řady byly nabídnuty zatím tři díly a už ty ukázaly, že tahle série bude hodně hodně divoká. Dočkali jsme si například toho, že si zmenšující jedinec vlezl do penisu svého partnera, aby ho vzrušil, ale omylem ho při tom roztrhal na kusy. A to je jeden z příkladů toho, že se tvůrci vůbec nedrží zpátky. 

Kromě toho bude šestá epizoda inspirovaná komiksovou zápletkou Herogasm, která patří k tomu nejvíce kontroverznímu v komiksovém světě. A přestože bylo oznámeno, že dojde ně určité změny, není to proto, že by se tvůrci museli držet zpátky. I to prozradil Kripke:

"Prime Video nikdy neřeklo ne. Ale věřte tomu, nebo ne, scenáristé se sami krotí."

Eric dodal, že nehodlají šokovat jen proto, aby šokovali, ale chtějí, aby i ty nejujetější momenty měly pro příběh smysl a nebyly v seriálu jen pro efekt.

Čtvrtý díl třetí řady bude mít premiéru 10. 7. 2022.

Zdroj: Variety, CB, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat