Začíná být Henry Cavill příliš "starý" pro roli Supermana? I to se aktuálně řeší

Ve 39 letech a starý?

Šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav to rozhodně nebude mít snadné. Jedním z jeho hlavních úkolů po sloučení Warner Bros. a Discovery je zařídit to, aby projekty na motivy DC komiksů byly trošku konzistentnější. Ostatně se mluví o tom, že Zaslav není nadšen z toho, jak to v minulosti vypadalo a hledá někoho, kdo by se stal pro Warner Bros. podobnou osobností jakou je Kevin Feige pro Marvel.

Podle dostupných informací probíhala jednání s Emmou Watts, která má bohaté zkušenosti ze studia Fox a Alanem Hornem, který byl jedním z vrcholových manažerů firmy Walt Disney. Zatím ale nejsou zprávy o tom, že by skončila ruka v rukávu. 

Pokud jde o filmy DC, tak se hodně diskutuje o tom, jestli se vrátí Henry Cavill či ne. Spekulovalo se o tom, ale oficiálně zatím nic takového oznámeno nebylo a nyní se začalo mluvit o poměrně zvláštním tématu a to, že by Henry Cavill mohl být pomalu ale jistě příliš starým pro roli Muže z oceli. 

Je to poněkud zvláštní myšlenka s ohledem na to, že je mu 39 let a je ve vrcholné fyzické formě, ale je možné, že se to řeší kvůli dlouhodobým plánům. Pokud by si Cavill vzal znovu kápi, zřejmě by to nebylo jen kvůli jednomu projektu, ale šlo by o více filmů v rámci několika let a možná se tak někdo obává toho, že znovuobsazení Henryho nebylo z dlouhodobého hlediska ideální, protože například za deset let už by nebyl v ideálním věku pro hraní Supermana.

Je na místě zmínit, že tahle myšlenka zazněla v článku Variety a není jasné, jestli to redaktor zaslechl v kuloárech s tím, že to zmínil někdo z Warner Bros. Discovery, nebo jde o jeho odhad, ale ať tak nebo tak, asi se shodneme na tom, že Henry na roli rozhodně starý není a ještě dlouho dlouho dlouho nebude. Ostatně, existuje nemalé množství herců, kteří i po padesátce zvládají akční role s přehledem (např. Tom Cruise a několik dalších).

Zdroj: Variety, DC Films / Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat