Black Panther 2 bude hlavně o Chadwicku Bosemanovi. Rychle a zběsile 10 zrežíruje tvůrce Hulka. A fotky postav ze třetích Strážců Galaxie


 Komiksové střípky.

Představitel T'Chally Chadwick Boseman se bohužel natáčení druhého Black Panthera (premiéra 10. 11. 2022) nedožil, zemřel v roce 2020, ale samozřejmě na něj film bude odkazovat a očividně velmi intenzivně, což naznačila představitelka Okoye Danai Gurira. Ta se rozpovídala o tom, jak film Chadwicka uctil:

SOUVISEJÍCÍ: DŮVOD, PROČ BYL V ČÍNĚ ZAKÁZÁN TŘETÍ SPIDER-MAN

"Myslím, že nádherna a jsem velmi vděčná za to, jak to náš neuvěřitelný režisér/scenárista [Ryan Coogler] zvládl. Je to hlavně o něm a pro nás všechny je to o záplavě lásky a úcty, kterou k němu chováme."

Není jasné, kdo bude novým Black Pantherem, ale Marvel ujistil fandy, že role T'Chally nebude přeobsazena, ani nebude digitálně "oživen". 

Kdo bude rychlý a zběsilý

Nedávno přišla překvapivá informace, po pár dnech natáčení Rychle a zběsile 10 (premiéra 18. 5. 2023) se režie vzdal Justin Lin. Ale náhrada se nehledala dlouho, aktuálně je prý blízko podepsání smlouvy Louis Leterrier, který už s Universal Pictures pracoval v minulosti a to například na komiksovce Neuvěřitelný Hulk (2008).

Příští rok uvidíme také třetí Strážce Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) a jelikož už se natáčejí, tak asi nejste překvapeni, že se začaly objevovat snímky z placu. Některé ukazují hlavní postavy, jiné vedlejší, ale i ty jsou rozhodně vizuálně zajímavé.

Zdroj: Variety, ActionNewz, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat