Zac Efron se chce přidat k Marvelu. A záporačka ze Sebevražedného oddílu bude mít zřejmě svůj seriál


 Komiksové střípky.

Marvel umí z poměrně neznámých herců udělat hvězdy a známým hercům "nakoupnout" kariéru. Není tak překvapením, že nemalé množství osobností by se rádo stalo součástí Marvelovského filmového universa. A je mezi nimi i Zac Efron. Ten se nechal slyšet:

"Miluji marvelovské universum. Jsem fandou Marvelu od doby, co jsem začal chodit. Pokud by se objevila vhodné postava a oni by mě chtěli, skočím po tom, skočím po téhle příležitosti."

Zatím nejsou zprávy o tom, že by Marvel herce oslovil, ale určitě by se pro něj nějaká role našla. Přece jen, už to není zpívající puberťák, do kterého se zamilovávaly teenagerky, ale má na kontě i projekty, které osloví také dospělé diváky a jistě by zvládl ztvárnit komiksovou postavu. 

SOUVISEJÍCÍ: PROMOARTY KE ČTVRTÉMU THOROVI

Amanda Waller a vlastní série

Amanda Waller (Viola Davis) je bezesporu velmi zajímavou postavou, která by bez problémů utáhla sólový projekt na svých bedrech. A pravděpodobně dostane šanci, protože Viola aktuálně jedná o seriálu Amandy Waller pro streamovací službu HBO Max. 

Na té se objevila i série Peacemaker, kde byla Amanda (a její dcera) k vidění a asi se shodneme na tom, že Peacemaker (který bude mít druhou řadu) byl skvělý, takže by se spin-offu asi moc lidí nebránilo. Snad tak jednání dopadnou dobře a seriál vznikne.

Zdroj: ExtraTVVariety, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat