Z upoutávky na druhého Doctora Strange byla vymazána jedna z postav. A jak režisér reaguje na velmi negativní recenze filmu Morbius


 Komiksové střípky.

Příští měsíc a to 5. 5. 2022 se dočkáme premiéry filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, ve kterém se vrátí i Christine Palmer (Rachel McAdams), která byla k vidění i v traileru a to, kromě jiného ve scéně, kdy ona, Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a America Chavez (Xochitl Gomez) stojí ve dveřích v Multivesmíru.

SOUSVISEJÍCÍ: DOCTOR STRANGE 2 BUDE KRATŠÍ, NEŽ SE ČEKALO

Jak si ale fandové všimli, v novém TV spotu nazvaném Fate daný moment je, ale Christine z něj byla z nějakého důvodu vymazána. Těžko říct, co Marvel k tomuto kroku vedlo, ale za pár týdnů se to dozvíme.

Morbius (2022) novináři hodnotí jako jeden z nejméně povedených filmů na motivy marvelovských komiksů. Na serveru RottenTomatoes má jen 16 % pozitivních recenzí. To asi není něco, co by udělalo radost režisérovi Danielu Espinosovi. Co si o tom myslí?

"Když jsem natočil svůj první celovečerní film, byl to malý film nazvaný Babylonská nemoc. Pamatuji si, že jsem jednoho dne jel metrem domů a dal jsem si pár drinků a byl jsem trochu opilý. Někdo ve vlaku do mě šťouchl a řekl mi, 'Musím ti říct, co je špatně ve druhé scéně tvého filmu,' a já na to, 'No dobře.' To, co tím chci říct, je, že je to zvláštní věc, kterou dělat na veřejnosti. Podívejte, cítím spoustu sebenenávisti, takže jsem kritický vůči mé vlastní práci. Vždy se soustředím na to, abych byl lepší. Ale také jsem hrdý na to, co dělám. Jsou tu určité části mého filmu, na které jsem opravdu pyšný."

Recenze jsou jedna věc, ale v případě komerčních filmů jsou hlavní tržby. A jak na tom Morbius vlastně je? Za premiérový víkend si odnes 39,1 milionů dolarů ze Severní Ameriky a 44,9 milionů dolarů ze zbytku světa, dohromady tedy 84 milionů, což není žádná sláva. Například Venom (2018) získal během prvního víkendu v severoamerických kinech 80,3 milionů dolarů. Morbius stál jen 75 milionů dolarů, takže z něj asi nebude propadák, ale zřejmě ani hit.

Zdroj: Insider, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat