Spider-Man: Stane se z Neda Hobgoblin? Co na to jeho představitel


Určitě nečekáte jasnou odpověď. 

Před premiérou Spider-Man: Bez domova (2021) se mluvilo o tom, že se ve filmu z nejlepšího kamaráda Petera Parkera/Spider-Mana (Tom Holland) Neda Leedse stane padouch Hobgoblin. Mnozí se domnívali, že to byl také důvod, proč Nedův představitel Jacob Batalon výrazně zhubnul. 


Jak ale víme, z Neda se Hobgoblin nestal, ovšem v plánu jsou další díly, tím pádem k tomu může stále dojít. A právě Jacob byl na tuhle možnost tázán. Samozřejmě ale (na rozdíl od svého kolegy Toma, který je proslulý tím, že prozradí víc, než by měl) nebyl zrovna sdílný:

"To, co jsem se naučil během let spolupráce s Marvelem je, abych nic neříkal. Nemůžu o tom mluvit, abych náhodou neřekl něco, co by mohla být pravda a něco tím zkazit, víte, co tím chci říct?"

V komiksu byl Need skutečně prvním Hobgoblinem, ale je to trošku komplikovanější, svou roli v tom sehrálo vymývání mozku a retrospektivně se ukázalo, že situace byla o dost více matoucí. Nicméně to samozřejmě nemusí znamenat, že si i filmový Ned navlékne kostým známého padoucha. Nebylo by to poprvé, co by se filmy odklonily od předlohy. 

Na to, co mají Sony a Marvel v plánu si budeme muset počkat, zatím můžeme jen hádat.

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat