Mel Gibson dostal otázku týkající se Willa Smitha. A interview bylo bleskově ukončeno

 


Nečekaný vývoj. 

Hollywoodem aktuálně otřásá aféra, kdy Will Smith vrazil facku Chrisu Rockovi během předávání Oscarů poté, co druhý zmíněný zavtipkoval na adresu Smithovy manželky. Jelikož se něco takového nestává každý den, není divu, že jsou na to celebrity tázány skoro neustále. 

SOUVISEJÍCÍ: WILL SMITH BĚHEM UDÍLENÍ OSCARŮ UHODIL KOMIKA CHRISE ROCKA

To platí i pro hollywoodského bouřliváka Mela Gibsona, který v minulosti řešil problémy v podobě nevhodných poznámek mířených proti židovské komunitě a byl proslulý i tím, že měl velmi rád alkohol. Právě Mel dostal během rozhovoru pro stanici Fox od moderátora Jesseho Watterse následující otázku:

"Vy tomu, s ohledem na vaši kariéru, pravděpodobně rozumíte lépe než většina lidí. Mele, zajímalo by mě, jestli byste vyskočil ze sedadla a dal facku Chrisu Rockovi, pokud byste se dostal do podobné situace..."

Než ale stačil herec odpovědět, ozvala se hercova publicistka:

"Ahoj Jesse, děkuji za Váš čas."

I když se moderátor snažil dál, rozhovor byl utnut. Je pravda, že Gibson je kontroverzní osobností a tak se asi publicistka snažila předejít tomu, aby řekl něco nevhodného. To ale nemění nic na faktu, že závěr daného interview působil velmi zvláštně.

Zdroj:  A.M.P.A.S. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat