Thor: Láska jako hrom - Konečně je tu upoutávka. A ano, je v ní i Mighty Thor


Trvalo to, ale dočkali jsme se. 

Nedávno film Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) získal rekord, i když pro fandy asi ne moc příjemný. Řeč je o tom, že má čtvrtý Thor nejkratší rozestup mezi premiérou a zveřejněním první upoutávky. 

SOUVISEJÍCÍ: DETAILNÍ POHLED NA THOROVO NOVÉ BRNĚNÍ I SPRAVENÝ MJOLNIR

Ale to už dál není na pořadu dne, konečně je tu teaser, který je... ano, je tak šílený, jak byste asi od režiséra Taiki Waititiho čekali. Vizuálně často působí velmi kýčovitě a možná až pohádkově, což po Thor: Ragnarok (2017) asi není překvapením, je to Taikův styl. 

Z videa zjistíte například to, jak se Thor (Chris Hemsworth) dostal znovu do formy, objeví se slibování Strážci Galaxie, krátký pohled na Dia (Russell Crowe) a dobrou zprávou je, že nás tvůrci chtěli odměnit za trpělivost, takže ukázali i Mighty Thora (Natalie Portman) v celé její kráse, žádné náznaky nebo lákání na další upoutávky. 

Filmaři slibovali, že Thor: Láska jako hrom bude zatím nejšílenějším dílem série a zdá se, že nelhali. Je možné, že to každému nesedne, ale pokud vám nevadí větší než malá porce absurdity, další Thor vás jistě nezklame. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat