Thor 4: Budete plakat, budete se smát a budete se tak smát, až z toho budete plakat, věří Hemsworth. A co je zač mrtvé monstrum z traileru

Konečně jsme se dočkali upoutávky.

Sice to trvalo, ale nakonec byl uvolněn první teaser na očekávanou komiksovou jízdu Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (česká premiéra 7. 7. 2022). Z upoutávky je jasné, že tohle bude velmi zběsilá podívaná, což potvrzují i slova představitele Thora Chrise Hemswortha:

SOUVISEJÍCÍ: DETAILNÍ POHLED NA SPRAVENÝ MJOLNIR A THORA V NOVÉM BRNĚNÍ

"Tady je první teaser na Thor: Love and Thunder. A působí to jako klasické Thorovo dobrodružství. Velké, hlasité a šílené a dobrosrdečné. Budete se smát, budete plakat a pak se budete smát tolik, že budete brečet ještě víc!! Love and Thunder k vám dorazí 8. 7. 2022!!"

Pokud jde o zmíněný teaser, zaujala v něm spousta věcí a jednou z nich bylo obří mrtvé monstrum na mrazivé planetě. O koho jde?

Jak asi víte, záporákem ve filmu bude Gorr the God Butcher (Christian Bale) a ten si dal za cíl zlikvidovat bohy za to, že nepomohli jeho milovným a planetě, když to potřebovali. Mrtvá bytost v upoutávce pak bohem je, jedná se o někoho, kdo je znám jako Falligar the Behemoth, což je bůh z okraje galaxie a v komiksu také přítel Thora. 

V komiksu byl Falligar vynikajícím bojovníkem, ale nakonec padl právě rukou Gorra a zdá se, že totožný osud ho čeká i ve filmu. Dá se předpokládat, že zabití Falligara bude jedním z důvodů, proč se Gorr a Thor střetnou.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat