Nový vzhled Thora. A představitel Adama Warlocka varuje, abyste se nesnažili vypadat jako superhrdinové

 


Komiksové střípky.

V případě filmu Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) už jsme viděli různé promomateriály, které ukazují Thora (Chris Hemsworth) v jeho brnění, ale tentokrát tu máme jiný obrázek a to Thora v kostýmu Ravagera, tedy členy zločineckého vesmírného syndikátu. 

Zdroj: Marvel

Po dlouhých spekulacích vyšlo najevo, že se ve třetích Strážcích Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) skutečně objeví Adam Warlock a ztvární ho Will Poulter. A s ohledem na to, že byl Adam vytvořen jako dokonalá bytost, je jasné, že se Will bude muset snažit, aby vypadal co nejlépe. Ovšem, herec poznamenal, že by lidé neměli mít nerealistické představy:


"Je těžké o tom mluvit, protože Marvel je velmi tajnůstkářský, ale nejdůležitější věci je vaše mentální a psychické zdraví a fyzické cíle musí být druhotné, jinak skončíte propagováním něčeho, co je nezdravé a nerealistické, pokud nemáte finanční podporu studia, které platí za vaše jídlo a trénink. V tomto ohledu jsem ve velmi privilegované pozici a nedoporučil bych nikomu dělat to, co jsem udělal já, abych byl na tuhle roli připraven."

Bezesporu má pravdu v tom, že vypadat skvěle bez trika je lehčí, když vám někdo platí trenéra a kuchaře a stejně tak má pravdu v tom, že by si lidé neměli klást nesplnitelné cíle, ostatně  spousta herců, kteří ve filmu vypadají jako antičtí bohové nemá v době, kdy nenatáčí vysekané "břišáky" a je to naprosto v pořádku.

Zdroj: The Independent, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat