Johnny Depp v žádném případě nehodlá natočit další Piráty z Karibiku


 Zaznělo to během soudního řízení. 

Aktuálně probíhá soudní řízení mezi bývalými manželi Amber Heard a Johnnym Deppem a jak se dalo čekat, není to pěkné a jednotlivé strany se obviňují z ne zrovna lichotivých věcí. Ovšem, zaznělo i něco, co se přímo netýká jejich bouřlivého vztahu, ale velmi úspěšné filmové série, jejíž hlavní tváří byl určitou dobu právě Johnny. 

SOUVISEJÍCÍ: AMBER HEARD OBVINILA DEPPA ZE ZNÁSILNĚNÍ LAHVÍ

Řeč je samozřejmě o Pirátech z Karibiku a pokud jde o Deppa, tak ten by rozhodně odmítl nabídku na další díl. Právník Amber Heard Ben Rottenborn se zeptal právě Johnnyho:

"Pravdou je, pane Deppe, že pokud by vám Disney nabídl 300 milionů dolarů a milion alpak k tomu, nic na světě by vás nepřesvědčilo k tomu, abyste pracoval s Disneyem na dalším filmu Piráti z Karibiku, že? Je to tak?"

"To je pravda, pane Rotenborne," odpověděl na to Depp.

Důvodem k této otázce (která narážela na několik měsíců staré vyjádření) bylo to, že chce herec prokázat, že kvůli obviněním ze strany Heard utrpěla jeho kariéra. 

Ovšem, jak se zdá, Depp by se do práce na dalším filmu Piráti z Karibiku nehnal ani v případě, že by o to měl Disney zájem. Proč? To vysvětleno nebylo. 

Zdroj: ScreenRant, Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Takové nabídky se určitě od Disneyho bát už nemusí, ani kdyby ten soud neprohrál.

    OdpovědětVymazat