Aquaman 2: Ve filmu se málem neobjevila Amber Heard, ovšem z jiného důvodu, než si asi myslíte. A herečka obvinila Deppa ze znásilnění lahví


Nakonec ji ale uvidíme. 

Amber Heard ztvárňuje v DC projektech mocnou čarodějku Meru, ovšem poté, co se začal řešit velmi divoký rozvod téhle herečky a Johnnyho Deppa se objevilo dost lidí, kteří požadovali, aby Warner Bros. rozvázalo s herečkou smlouvu. Důvodem bylo to, že byl Depp požádán o odchod ze série Fantastická zvířata a jeho fandové chtěli, aby byl podobný krok udělán i v případě Heard, protože podle některých se ani ona nechovala v manželství s Deppem zrovna ideálně.

SOUVISEJÍCÍ: FANDOVÉ ZNOVU VOLAJÍ PO OBNOVENÍ SNYDERVERSE

Heard ale nakonec bude ve druhém Aquamanovi (premiéra 16. 3. 2023) k vidění (byť se spekuluje o tom, že její role bude méně výrazná, než bylo původně v plánu). Ovšem, podle všeho tu byla možnost, že si téhle komiksovce nezahraje. Důvod byl ale jiný než si asi myslíte. 

Warner Bros. prý původně zvažovalo to, že se herečka ve dvojce neobjeví a to kvůli chemie mezi ní a představitelem Aquamana Jasonem Momoou, která podle některých lidí ze studia úplně nefungovala.

Nakonec byla přece jen najata, ale nebylo schopna si vyjednat (bez ohledu na úspěch prvního Aquamana) vyšší plat a její tým tvrdí, že je to kvůli sporu s Deppem. 

Ale jak bylo řečeno, ve druhém Aquamanovi si Amber Heard roli Mery zopakuje, i když se to mnohým Deppovým fandům příliš líbit nebude.

Určitě ne poté, co ho během soudního procesu, který nedávno začal, hereččina advokátka obvinila z toho, že Amber v roce 2015 napadl lahví a následně ji použil k jejímu znásilnění. To zástupci Deppa samozřejmě odmítají. Soudní řízení bude trvat ještě minimálně několik týdnů a dá se tušit, že během něj zazní další šokující tvrzení.

Zdroj: Puck, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat